Tel: +31 (0)416 339973

Correctie kastje België

Installatie van het correctie kastje, Klaar terwijl u wacht !

Naast dubbele bedieningen met geluidssignalen, kunnen wij uw voertuig ook voorzien van een elektronische correctie kastje waar u de richting aanwijzers, lampen en claxon mee kan bedienen.

Wij zijn de importeur van de elektronische correctie kastjes voor de Belgische markt van de firma Pimas. Zij ontwikkelen deze correctiesystemen voor autorijscholen en mindervalide voertuigen met CAM-bus / Linie bus en Flexrate en zijn marktleider in Frankrijk. Dit elektrisch correctieapparaat kan netjes weg gewerkt worden en maakt ook geen beschadigingen aan het voertuig, de controller is ook eenvoudig in het Dashboard kastje te leggen, zodat deze niet in de weg zit tijdens het lessen.

De grote voordelen  van het correctie kastje van Pimas

  • Geen bewerkingen of beschadigen aan het voertuig
  • Snel te installeren
  • Het correctie kastje is her te gebruiken in het zelfde type of platform voertuig
  • Compact en eenvoudige op te bergen
  • Goedgekeurd voor België

Om dit correctie kastje te installeren in uw voertuig, hebben wij tussen de +/- 1 tot 2 uur nodig.

 

Wij hebben voor vele voertuigen elektrisch correctie-apparaten bijvoorbeeld voor: Golf 7, Polo, Mercedes A-B-CLA-GLA, Mini, BMW 1, Audi A3, Seat Leon, Ibiza, Hyundai I30, Kia Rio en nog veel meer!

Neem gerust met ons contact op voor de mogelijkheden.Correctie kastje België

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

correctie apparaat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

electronische correctiekastje Belgie

electronische correctiekastje Belgie

Correctie kastje Pimas

Het elektrisch correctie kastje Pimas wordt in Frankrijk ontwikkeld en geproduceerd. Het voorziet in alle wettelijke functionaliteiten en is makkelijk te bedienen. U kunt bij ons terecht voor de levering en de installatie van een correctie kastje. Met het correctie kastje kan een rijschoolleerling het initiatief nemen van de bedieningselementen, zoals de richtingaanwijzer aanzetten, de lampen en de claxon bedienen, maar kunt u het als rijinstructeur corrigeren. Het elektrisch correctie kastje kan in combinatie met dubbele bediening worden ingebouwd en dit zal een geheel vormen.