Tel: +31 (0)416 339973

Dubbele bedieningen inbouw klaar terwijl u wacht !

Peter Claassen Dubbele Bedieningen is specialist in het inbouwen van dubbele bedieningen in ieder type voertuig. We werken met een universeel basissysteem – dat in ieder voertuig is in te bouwen – en leveren waar nodig maatwerk. Onze werkwijze biedt veel voordelen:

Bekijk hier de product film

Herbruikbaar

Het Peheja kabel systeem is over te bouwen naar ieder toekomstig voertuig, het systeem kunt u dan ook minimaal 5 keer hergebruiken, dit levert een aanzienlijk kosten besparing op ten opzicht van de aanschaf van een
nieuw systeem

Flexibel systeem

De montage van de dubbele bediening gebeurt zodanig, dat er nauwelijks blijvende schade aan uw auto ontstaat. Peter Claassen Dubbele Bedieningen werkt met het innovatieve Peheja-systeem; met als basis een flexibele bekabeling.

Veilig en TÜV gekeurd

De producten van Peheja BV worden maandelijks door TÜV Automotive gekeurd en getest, Het Peheja product staat bekend als een hoogwaardig, veilig en betrouwbaar dubbele bedienings systeem en wordt in grote getalen geleverd over heel de wereld.

Onopvallent

Van ieder (nieuw) type voertuig maken we eerst een zorgvuldige analyse, om de meest optimale en onzichtbare inbouw-oplossing aan te kunnen bieden. Onze dubbele bedieningen zijn uitgevoerd in zwart,  waardoor ze nauwelijks opvallen. De rem- en koppelingspedalen zijn bovendien uitneembaar. Een (afneembaar) gaspedaal is optioneel. Indien gewenst leveren we een afdekplaat.

Duurzame oplossing

De dubbele bediening van Peheja is herbruikbaar en over te bouwen naar een andere (nieuwe auto) of ieder ander type voertuig. Dat maakt Peheja tot de meest duurzame en kostenaantrekkelijke oplossing.

Klaar terwijl u wacht

De in- of ombouw van de dubbele bediening is klaar terwijl u wacht: het inbouwen in onze werkplaats te Waalwijk neemt circa 1 tot 2,5 uur in beslag, afhankelijk van het voertuig. U bent van harte welkom in onze wachtruimte, van waaruit u zicht heeft op de werkplaats en u onder het genot van verse koffie de tijd kunt nemen voor de krant of een gesprek met andere gasten: Peter Claassen Dubbele Bedieningen werkt namelijk gelijktijdig aan meerdere auto’s. In onze wachtruimte kunt u gebruikmaken van Wifi.

  • ‘De klant is welkom in onze wachtruimte, terwijl wij met ons team werken aan de inbouw van de dubbele bediening. Die service en gastvrijheid wordt zeer gewaardeerd.’
    Roy Barkey