Tel: +31 (0)416 339973

Inbouw dubbele bedieningen klaar terwijl u wacht !

Werkplaats-3_fin

Peter Claassen Dubbele Bedieningen is specialist in het inbouwen van dubbele bedieningen in ieder type voertuig. We werken met een universeel basissysteem – dat in ieder voertuig is in te bouwen – en leveren waar nodig maatwerk. Onze werkwijze biedt veel voordelen:

 

 • Flexibel systeem
  De montage van de dubbele bediening gebeurt zodanig, dat er nauwelijks blijvende schade aan uw auto ontstaat. Peter Claassen Dubbele Bedieningen werkt met het innovatieve Peheja-systeem; met als basis een flexibele bekabeling. Peheja is officieel getest en goedgekeurd door TÜV Automotive.
 • Onopvallend
  Van ieder (nieuw) type voertuig maken we eerst een zorgvuldige analyse, om de meest optimale en onzichtbare inbouw-oplossing aan te kunnen bieden. Onze dubbele bedieningen zijn standaard uitgevoerd in zwart, waardoor ze nauwelijks opvallen. De rem- en koppelingspedalen zijn bovendien uitneembaar. Een (afneembaar) gaspedaal is optioneel. Indien gewenst leveren we een afdekplaat.
 • Duurzame oplossing
  De dubbele bediening van Peheja is herbruikbaar en over te bouwen naar een andere (nieuwe auto) of ieder ander type voertuig. Dat maakt Peheja tot de meest duurzame en kostenaantrekkelijke oplossing.
 • Klaar terwijl u wacht
  De in- of ombouw van de dubbele bediening is klaar terwijl u wacht: het inbouwen in onze werkplaats te Waalwijk neemt circa 1 tot 2,5 uur in beslag, afhankelijk van het voertuig. U bent van harte welkom in onze wachtruimte, van waaruit u zicht heeft op de werkplaats en u onder het genot van verse koffie de tijd kunt nemen voor de krant of een gesprek met andere gasten: Peter Claassen Dubbele Bedieningen werkt namelijk gelijktijdig aan meerdere auto’s. In onze wachtruimte kunt u gebruikmaken van Wifi.

Wachtruimte_fin

‘De klant is welkom in onze wachtruimte, terwijl wij met ons team werken aan de inbouw van de dubbele bediening. Die service en gastvrijheid wordt zeer gewaardeerd.’
Roy Barkey