Tel: +31 (0)416 339973

Garantie

Peter Claassen Dubbele Bedieningen BV biedt 10 jaar garantie op de inbouw en het dubbele bedieningssysteem van Peheja®. Ongeacht het aantal kilometers en leeftijd van het voertuig.

Uiteraard bent U altijd welkom in onze werkplaats voor een check-up. Wij verhelpen een mankement kosteloos en of stellen de dubbele bedieningen naar uw wens af.

Mocht u vragen hebben over de dubbele bediening, werking of het originele systeem bel dan direct onze service persoon, deze staat 7/12 uur voor u klaar. 0416-339973

 

Wear and tear parts zoals pedaal rubbers, rubbers voor het gaspedaal etc vallen niet onder de garantie, binnen en buiten kabels uiteraard wel. Wij vergoeden geen gemaakt reiskosten, gemiste inkomsten, rijlessen, examen geld en of andere gemaakte kosten. door een gevolg van ons systeem. Is er geknoeid met ons systeem of zijn er aanpassingen uitgevoerd door derde buiten ons weten en of goedkeuring om, vervalt de garantie direct en zullen de gemaakte kosten om ons systeem weer in perfecte werking te krijgen aan u belast worden.  Wij vergoeden in geen enkel geval schades aan voertuigen, zoals versnellingsbakken, koppelingsplaten, vliegwielen, koppeling, drukcilinders, rem blokken, rem schijven,  rem cilinders, gaspedalen etc die eventueel veroorzaakt kunnen worden door ons systeem of de werking daarvan. Bij twijfel van een probleem kom direct naar ons!

Mocht u ooit iets merken aan het voertuigen zowel aan de originele als aan de dubbele bedienings zijde, bijvoorbeeld hangende koppelings- / rem- en of gaspedalen kom dan zo snel mogelijk eerste naar ons, wij zullen problemen aan ons systeem dan gelijk verhelpen en of helpen wij u met een gratis diagnose wat er eventuele aan de hand kan zijn met de originele onderdelen van uw voertuig.

Wij vergoeden geen reparaties, door anderen uitgevoerd, zonder daarvoor vooraf toestemming te hebben gegeven. Indien onze dubbele bediening of onderdelen daarvan verwijderd dienen te worden voor het vervangen van filters, zekeringen, pedalen etc. dient u ons direct te contacteren voor advies, indien dit niet gebeurd, zijn wij niet aansprakelijk voor eventuele gevolg schade. zie ook onze Leveringsvoorwaarden http://peterclaassen.nl/algemene-leveringsvoorwaarden-en-condities/