Tel: +31 (0)416 339973

Garantie

Peter Claassen Dubbele Bedieningen BV biedt 10 jaar garantie op de inbouw en het dubbele bedieningssysteem van Peheja®. Ongeacht het aantal kilometers en leeftijd van het voertuig.

Uiteraard bent U altijd welkom in onze werkplaats voor een check-up. Wij verhelpen een mankement kosteloos en of stellen de dubbele bedieningen naar uw wens af.

Wear and tear parts zoals pedaal rubbers, rubbers voor het gaspedaal etc vallen niet onder de garantie, binnen en buiten kabels uiteraard wel. Wij vergoeden geen eventuele gemaakt reiskosten, gemiste inkomsten, rijlessen, examen geld en of andere gemaakte kosten.  Is er geknoeid met ons systeem of zijn er aanpassingen uitgevoerd door derde buiten ons weten om, vervalt de garantie direct en zullen de gemaakte kosten om ons systeem weer in perfecte werking te krijgen aan u belast worden.  Wij vergoeden in geen enkel geval schades aan voertuigen, zoals versnellingsbakken, koppelingsplaten, vliegwielen, koppeling en rem cilinders, gaspedalen etc. Mocht u ooit iets merken aan het voertuigen, kom dan zo snel mogelijk eerste naar ons, wij zullen problemen aan ons systeem dan gelijk verhelpen en of helpen wij u met een gratis diagnose wat er eventuele aan de hand kan zijn met uw voertuig.