Tel: +31 (0)416 339973

Hyundai

Hyundai_Motor_Company_logo.svg

Speciale aanbieding: gratis dubbele bediening

RIJSCHOOLHOUDERS OPGELET!

De belangrijkste voordelen:

  • Unieke garantievoorwaarden: als enige merk in Nederland zonder kilometerbeperking
  • Gratis nieuwe dubbele bediening, gemonteerd door Peter Claassen te Waalwijk
  • Laagste kilometerkostprijs
  • Sterke en efficiënte motoren
  • Ruime maatvoering en gevoel van ruimtelijkheid
  • Perfect functionerend navigatiesysteem met achteruitrijcamera
  • Uitstekende zit- en zichtpositie

Bent u al overtuigd van Hyundai als lesauto? De unieke 5 jaar garantie zonder kilometerbeperking en scherpe actie van gratis dubbele bediening zal u aanspreken. 

Zuinigheid, veiligheid, comfort en garantie zijn doorslaggevende eigenschappen voor een lesauto en precies de punten waar veel Hyundai’s op scoren. Kortom, een compleet pakket dat Hyundai zeer geschikt maakt als lesauto.

Niet voor niets werd de Hyundai i30 uitgeroepen tot Lesauto van het Jaar 2012 en (ex aequo) 2013. Op belangrijke aspecten als gebruiksgemak, zitcomfort, stuurgedrag, rijcomfort, zicht rondom, garantie, prijskwaliteitsverhouding en design scoorde de Hyundai i30 het best.

Ook met de Hyundai i20 gooit Hyundai zeer hoge ogen, zeker aangezien deze compacte middenklasser geleverd kan worden met een krachtige en zeer zuinige 3-cilinder turbomotor.  Dit model bevat veel extra’s, genoeg opbergmogelijkheden, rijdt soepel, trekt gemakkelijk op en biedt een hoop comfort.

En niet te vergeten de Hyundai Tucson is een topper als lesauto: indrukwekkend in comfort en bedieningsgemak en toonaangevend met rijdynamiek en veiligheid.
Services
De kwaliteit van Hyundai gaat verder dan alleen de lesauto. Bij een goed product horen ook perfecte service en onderhoud en daarom biedt Hyundai een heel breed dienstenpakket. Om dit te realiseren investeert Hyundai in opleiding van technisch personeel en beschikken Hyundai-dealers over de modernste diagnoseapparatuur.

Speciale aanbieding: gratis dubbele bediening
Bij aankoop of lease van een nieuwe Hyundai als lesauto krijgt u een nieuwe dubbele bediening inclusief montage van ons helemaal gratis. Deze wordt voor u gemonteerd door Peter Claassen Dubbele Bediening te Waalwijk.

klik hier voor meer informatie