Tel: +31 (0)416 339973

Installatie op locatie

Geen chauffeurs- en wachtkosten meer voor inbouw dubbele bediening

 

Peter Claassen Dubbele Bedieningen BV is de toonaangevend specialist in de inbouw van dubbele bediening in ieder voertuig. Met ruim 30 jaar ervaring in het vak bouwt het team meer tweeënhalfduizend dubbele bedieningen per jaar in. In de werkplaats worden de meeste voertuigen omgebouwd, maar het is ook mogelijk dat rijscholen op locatie worden geholpen.

Het aanschaffen van een nieuwe vrachtauto, bus of tractor brengt hoge kosten met zich mee. Rijscholen hebben daarnaast nog hogere kosten als het gaat om het inbouwen van dubbele bediening. Denk hierbij aan chauffeurs- en wachtkosten.

Door heel Nederland en België

 

We merken dat onze klanten behoefte hebben aan service op locatie. Daarom bouwen wij ook dubbele bediening in vrachtauto’s, bussen en trekkers op locatie. Hiervoor hebben wij goed opgeleide monteurs in dienst die voor een veilige en zorgvuldige montage zorgen”. Dubbele bediening wordt op ieder gewenste locatie in Nederland en België ingebouwd en voor alle installaties geldt een levenslange garantie.

Neem gerust contact met ons op, om te horen wat wij nog meer voor u kunnen betekenen zoals bijvoorbeeld spiegel opbouw en voertuig beletteringen.

BAS Groep 04

LOGO

Mocht u een nieuw vrachtwagen hebben aangeschaft en deze willen voorzien van extra stoelen, bank of gordels. Kunt u terecht bij Estepe BV in Heesch. Om u totaal te ontzorgen kunnen wij ook bij hen op locatie de dubbele bediening inbouwen. Neem gerust contact op met Estepe BV voor meer informatie.

www.estepe.nl

 

Gereedschappen

Onze monteurs hebben al het benodigde gereedschap, apparatuur en materialen bij zicht om de installatie vakkundig uit te kunnen voeren.

Voorwaarden

Wij voeren de installaties van de dubbele bediening of spiegel opbouw alleen uit als onze monteurs in een schonen en drogen ruimten alles kunnen installeren.