Tel: +31 (0)416 339973

Mercedes

dubbelen bediening

Wie wil er nou niet lessen in een Mercedes-Benz?

Bij Mercedes-Benz staan veiligheid en comfort voorop. Net als kwaliteit en betrouwbaarheid. Thema’s die u als rijschoolhouder vast meteen herkent. Bovendien wilt u in een aantrekkelijke lesauto rijden – en uw leerlingen ongetwijfeld ook. Sterker nog: dat vinden zij waarschijnlijk het belangrijkste. Want wie wil nou niet z’n eerste kilometers in een Mercedes-Benz rijden?

Leasen voor een scherp tarief

U geeft al les in de sportieve A-Klasse Business Solution voor het scherpe tarief van € 799,- per maand*. Voor € 865,- per maand lessen uw leerlingen in de stijlvolle B-Klasse Business Solution. Het mooiste visitekaartje: de A- of B-Klasse Business Solution. Stap in de Business Solution van de A- of B-Klasse en geniet elk lesuur weer van de rijke standaarduitrusting, met onder meer een uitgebreid navigatiesysteem met Live Traffic Information, Mercedes me connect en lichtmetalen velgen. Uw voordeel kan oplopen tot ruim € 5.000,-.

Waardebon voor Peter Claassen Dubbele Bediening

De Business Solutions van Mercedes-Benz zijn eenvoudig om te bouwen tot lesauto. Dat is nu extra aantrekkelijk met de waardebon van € 450,- voor de montage van de dubbele bediening bij Peter Claassen Dubbele Bedieningen BV.

Verantwoord rijden

Als u kiest voor Mercedes-Benz, kiest u voor verantwoord en representatief rijden. Met een efficiënte motor, een gunstig brandstofverbruik en een verlaagde CO2-uitstoot. Bovendien kiest u met Mercedes-Benz voor het mooiste visitekaartje van uw rijschool.*

Basis van full operational lease. 36 maanden, 60.000 km/jr.

Download de leaflet met alle informatie over de A- en B-Klasse Business Solution

klik hier voor meer informatie