Tel: +31 (0)416 339973

Opel

opel

OPEL

Alle Opel modellen kennen een hoge restwaarde en lage onderhoudskosten. Goed nieuws dus voor u als rijschoolhouder die niet wil inleveren op design en comfort, maar die wel duurzaam en fiscaal voordelig wil rijden.

Al onze modellen zijn leverbaar met de meest luxe opties en talloze slimme functies. De uitgebreide veiligheidssystemen zijn op een innovatieve manier op elkaar afgestemd, zodat u verzekerd bent van optimale veiligheid en maximaal rijplezier. En met Opel OnStar en het IntelliLink multimedia-systeem blijft u eenvoudig verbonden met de digitale wereld en hoeft u niets te missen!

 

SPECIALE AANBIEDING VOOR U ALS RIJSCHOOLHOUDER!

€500,- (incl. BTW) gratis accessoires

De accessoire-cheque ter waarde van €500,- (incl. BTW) kunt u gebruiken voor de ombouw van uw lesauto bij Peter Claassen dubbele bedieningen BV of om uw nieuwe Opel een eigen unieke stijl te geven en aan uw wensen aan te passen. Aan u de keuze: voeg extra prestaties en stijl toe aan uw auto met een nieuwe set Opel wielen of velgen, of zorg voor extra ruimte in de auto met een dakkoffer.

 

OPEL PARTNER PROGRAMMA

Omdat Peter Claassen dubbele bedieningen BV partner is van Opel kunt u profiteren van het Opel Partner Programma. Dit programma is speciaal voor u en uw directe familie indien u of zij een volledig nieuwe Opel voor enkel privé gebruik willen aanschaffen.

Bij privé aanschaf of private lease van een nieuwe Opel ontvangt u een brandstofpas ter waarde van €500,- (incl. BTW), helemaal gratis. Dat betekent dat u ongeveer 6.000* kilometer kunt rijden zonder te hoeven betalen voor uw brandstof!

 

Het enige dat u nog hoeft te doen, is tanken…en daar krijgt u van Opel €500,- (incl. BTW) voor!

*afhankelijk van het gekozen model en motor

 

 

Ga snel naar uw Opel dealer voor meer informatie.