Tel: +31 (0)416 339973

Over ons

Peter Claassen Dubbele Bedieningen is dé specialist op het gebied van de montage van dubbele bedieningen in alle type voertuigen. Jaarlijks passen we in onze werkplaats maar liefst zo’n tweeduizend voertuigen aan. Vanuit onze locatie in Waalwijk servicen we klanten uit heel Nederland België en Duitsland.

Bijzonder aan ons bedrijf is dat we naast een werkplaats voor in- en overbouw ook de ontwikkeling en productie van de hoogwaardige inbouwsystemen in huis hebben van zusterbedrijf Peheja. Dat maakt maatwerk mogelijk; niets is onmogelijk!


Historie

Peter Claassen werkt sinds 1983 als monteur van dubbele bedieningen en ontwikkelde zich in de loop der jaren tot onbetwiste specialist op dit vakgebied. In 1991 ging hij samen met zijn vrouw Els als ondernemer van start, onder de naam Peter Claassen Dubbele Bedieningen, waar hij bleef werken met het Peheja-systeem. We bouwden het systeem sindsdien in vele voertuigen in.   In 2001 namen Peter en Els Claassen het bedrijf Peheja over en verhuisde de gehele ontwikkeling en productie van Peheja naar het pand van Peter Claassen Dubbele Bedieningen. De werkplaats en de fabricage van onderdelen zijn sindsdien nauw met elkaar verbonden en dat vertaalt zich in uitgekiende details en maatwerkoplossingen. Peter Claassen heeft zich geheel toegelegd op productinnovatie en houdt zich daarnaast bezig met het opleiden en begeleiden van onze monteurs én de inbouw van dubbele bedieningen.

 

Uw veiligheid staat bij ons op nummer 1

Wij zijn ons er van bewust dat ons product voor uw veiligheid zorgt, daarom laten we onze producten meerdere malen per jaar door een externe onafhankelijk Internationaal technische keurigs bedrijf TÜV Nord inspecteren en testen, dit zorgt er voor dat wij ieder keer weer worden uitgedaagd voor een nog hogere kwaliteit, betrouwbaarheid van ons product. Daarbij hebben wij gecertificeerde lassers en monteurs in dienst die ook jaarlijks op examen moeten.

Kernwaarden

Peter Claassen Dubbele Bedieningen staat voor hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid en innovatie. We beschikken over een schat aan praktijkervaring en werken dagelijks aan de doorontwikkeling van onze producten. We besteden veel aandacht aan:

 

  • Veiligheid Peter Claassen Dubbele Bedieningen werkt met de dubbele bedieningssystemen van Peheja, die voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en TÜV Automotive-getest en goedgekeurd zijn. De inbouw van het systeem verloopt volgens een vast stappenplan en wordt verzorgd door een team van ervaren monteurs. Een veiligheidscheck maakt standaard onderdeel uit van de procedure.
  • Maatwerk – niets is onmogelijk Uitgangspunt van Peter Claassen Dubbele Bedieningen is maatwerk. We bouwen ieder type voertuig om en starten bij een nieuw type altijd met een zorgvuldige analyse, voor een optimaal resultaat.
  • Service Peter Claassen Dubbele Bedieningen biedt 10 jaar garantie op de inbouw van het Peheja-systeem. Voor een tussentijdse check – die in principe niet nodig is – bent u altijd welkom in onze werkplaats. Een eventueel mankement verhelpen we kosteloos.
  • Duurzaamheid Peheja dubbele bedieningen worden in Nederland gemaakt, op dezelfde locatie als de montagewerkplaats van Peter Claassen Dubbele Bedieningen BV. Een bewuste keuze, want dat zorgt voor een optimale beheersing van de kwaliteit en betrouwbaarheid.