Tel: +31 (0)416 339973

Dubbele bediening in specialistische overheidsvoertuigen

Ambulance_fin

 

Peter Claassen Dubbele Bedieningen verzorgt ook voor specialistische overheidsvoertuigen – zoals brandweer, politie, ambulance en defensie – de inbouw van een dubbele bediening.

 

Om ervoor te zorgen dat brandweer-, politie- en ambulancechauffeurs onder de meest moeilijke omstandigheden veilig door het verkeer komen, zijn er specialistische rijopleidingen. Zoals de speciale rijopleidingen voor medewerkers van defensie, verzorgd door het OTCRIJ. Variërend van les in een zware trekker/opleggercombinatie tot gepantserde voertuigen.

 

Peter Claassen Dubbele Bedieningen verzorgt ook voor dergelijke unieke voertuigen de inbouw van een dubbele bediening en eventueel de opbouw van extra spiegels. Een specialistische klus, aangezien deze voertuigen doorgaans breed uitgerust zijn met diverse communicatie-apparatuur en er geen blauwdruk bestaat van de inbouw in bijvoorbeeld gevechtstankwagens. Het flexibele kabelsysteem Peheja is bij uitstek geschikt voor inbouw in dit type voertuigen.

Defensie_fin

Op locatie

Wanneer het niet mogelijk is om een voertuig naar onze werkplaats in Waalwijk te transporteren, verzorgt Peter Claassen Dubbele Bedieningen de inbouw van dubbele bediening op locatie. Denk hierbij aan grote, extreme defensievoertuigen of voertuigen die niet bevoegd zijn om op de openbare weg te rijden. Zo waren enkele monteurs recent werkzaam op luchthaven Schiphol.

 

‘De inbouw van dubbele bediening in een auto die al is volgebouwd met de meest geavanceerde apparatuur is vrij complex. We brengen eerst alles goed in kaart. Dankzij het flexibele Peheja-systeem komen we altijd tot een adequate oplossing.’

Peter Claassen