Tel: +31 (0)416 339973

Dubbele bediening in specialistische overheidsvoertuigen

Peter Claassen Dubbele Bedieningen verzorgt ook voor specialistische overheidsvoertuigen de dubbele bedieningen en is preferred supplier voor de brandweer, politie, ambulance, defensie en speciale eenheden.

 

Om ervoor te zorgen dat brandweer-, politie- en ambulancechauffeurs onder de meest moeilijke omstandigheden veilig door het verkeer komen, zijn er specialistische rijopleidingen. Zoals de speciale rijopleidingen voor medewerkers van defensie, verzorgd door het OTCRIJ. Variërend van les in een zware trekker/opleggercombinatie tot gepantserde voertuigen.

Peter Claassen Dubbele Bedieningen verzorgt ook voor dergelijke unieke voertuigen de inbouw van een dubbele bediening en eventueel de opbouw van extra spiegels. Een specialistische klus, aangezien deze voertuigen doorgaans breed uitgerust zijn met diverse communicatie-apparatuur en er geen blauwdruk bestaat van de inbouw in bijvoorbeeld gevechtstankwagens. Het flexibele kabelsysteem Peheja is bij uitstek geschikt voor inbouw in dit type voertuigen.

Op locatie

Wanneer het niet mogelijk is om een voertuig naar onze werkplaats in Waalwijk te transporteren, verzorgt Peter Claassen Dubbele Bedieningen de inbouw van dubbele bediening op locatie. Denk hierbij aan grote, extreme defensievoertuigen of voertuigen die niet bevoegd zijn om op de openbare weg te rijden. Zo komen onze monteurs op luchthaven Schiphol, speciale overheids afdelingen en oefenterreinen .

 

‘De inbouw van dubbele bediening in een auto die al is volgebouwd met de meest geavanceerde apparatuur is vrij complex. We brengen eerst alles goed in kaart. Dankzij het flexibele Peheja-systeem komen we altijd tot een adequate oplossing.’

Peter Claassen