Tel: +31 (0)416 339973

Peheja® systeem

Peheja BV is de uitvinder van een dubbele voertuigbediening die gebaseerd is op een flexibele bekabeling. Het innovatieve Peheja®-systeem is in én over te bouwen in ieder type voertuig, van personenauto en beveiligingswagen tot vrachtwagen, landbouwvoertuig en defensiematerieel. Sinds de introductie van het systeem is Peheja BV uitgegroeid tot het meest toonaangevende producenten van dubbele bedieningen. Peheja®-producten worden wereldwijd verkocht en geïnstalleerd, van Europa tot Hongkong en Nieuw-Zeeland.

De basis van Peheja® is even eenvoudig als vernuftig: een flexibele bekabeling. Het maakt inbouw van een dubbele bediening in ieder type voertuig mogelijk, nagenoeg schadevrij.

Bekijk hier de product film:

Supplementen

Voor elk voertuig heeft Peheja voertuigspecifieke staal supplementen waarop de pedaalkatrollen van de bestuurderszijde en het dubbele bediening aan de passagierszijde worden gemonteerd. Deze supplementen worden veelal gemonteerd op de originele bouten van het voertuig zodat er geen schade aan de voertuigen wordt veroorzaakt. Dit is ook een waardevol voordeel voor de kwaliteit en betrouwbarheid van het systeem, wij geven u daarom ok 10 jaar garantie

 

Het innovatieve Peheja®-systeem onderscheidt zich van andere oplossingen en dubbele bedieningen. Peheja® biedt u unieke voordelen:
Minimale tot geen beschadigen aan het voertuig

– Geld besparend, de dubbele bediening is eenvoudige over te bouwen naar een andere voertuig
– Peheja gebruikt alleen hoogwaardige materialen, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.
– Gemaakt in Nederland
– De pedalen zijn eenvoudig te verwijderen en weer terug te plaatsen in de originele positie
– De basis unit is in vele gevallen niet in het zicht, alleen de pedalen zijn zichtbaar.

Ga voor meer informatie naar www.peheja.com