Tel: +31 (0)416 339973

 LOGO PEHEJA-2016-WEB

7-logo

Peter Claassen Dubbele Bedieningen werkt met de flexibele dubbele bedieningssystemen van het zusterbedrijf Peheja BV.

Het concept van de Peheja® systeem is net zo eenvoudig als het is slim. Het systeem is gebaseerd op kabels en kan in alle soorten voertuigen worden geïnstalleerd. Een sterk punt van het Peheja®  systeem is dat het minimale schade aan het voertuig veroorzaakt. Bijvoorbeeld geen schade aan de ventilatiekanalen of airconditioning.  Dit is een groot voordeel als u de auto wilt verkopen. Daarbij is het systeem herbruikbaar en is over te bouwen naar andere voertuigen. Uniek is de combinatie van het inbouwstation, de productie en productinnovatie. Dagelijks delen we kennis en ervaring met elkaar en passen we praktijkervaringen toe in de doorontwikkeling van Peheja-producten.

supplementensupplementen2

Waarom het Peheja systeem

Check MarkGeld besparend, de dubbele bediening is eenvoudige over te bouwen naar een andere voertuig
Check MarkPeheja gebruikt alleen hoogwaardige materialen, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.warranty
Check MarkGemaakt in Nederland
Check MarkDe pedalen zijn eenvoudig te verwijderen en weer terug te plaatsen in de originele positie
Check MarkDe basis unit is in vele gevallen niet in het zicht, alleen de pedalen zijn zichtbaar.

Check MarkGarantie Wij geven 10 jaar garantie op de basis unit, ongeacht hoe vaak deze overgebouwd is.

Supplementen

Voor veel voertuigen heeft Peheja BV als enige producent van dubbele bedieningen, auto-specifieke supplementen  waarop de pedaal katrollen aan de bestuurders zijden op worden gemonteerd of de dubbele bediening auto bij passagierszijde. Deze supplementen worden gemonteerd om de oorspronkelijke bouten van het voertuig, zodat er geen schade aan de auto wordt toegebracht. Dit is een groot voordeel voor de kwaliteit van het systeem en de verkoopbaarheid van uw auto.

De Peheja dubbele bedieningen worden volledig geproduceerd in Waalwijk; de werkplaats van Peter Claassen Dubbele Bedieningen is op dezelfde locatie gevestigd als de Peheja-productiehal. De dubbele bedieningen van Peheja worden wereldwijd verkocht van Europa tot Hongkong en Nieuw-Zeeland.

Meer weten over het innovatieve kabel dubbele bedieningsysteem van Peheja? Bezoek dan de Peheja-website.

Inbouw mercedes2

De dubbele bediening van Peheja is wereldwijd toonaangevend. Wij spannen ons iedere dag opnieuw in om het product te optimaliseren en in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen in de automotive industrie.’

Peter Claassen