Tel: +31 (0)416 339973

 LOGO PEHEJA-2016-WEB7-logo

Peter Claassen Dubbele Bedieningen werkt met de flexibele dubbele bedieningssystemen van het zusterbedrijf Peheja BV.

Het concept van de Peheja® systeem is net zo eenvoudig als het is slim. Het systeem is gebaseerd op kabels en kan in alle soorten voertuigen worden geïnstalleerd. Een sterk punt van het Peheja®  systeem is dat het minimale schade aan het voertuig veroorzaakt. Bijvoorbeeld geen schade aan de ventilatiekanalen of airconditioning.  Dit is een groot voordeel als u de auto wilt verkopen. Daarbij is het systeem herbruikbaar en is over te bouwen naar andere voertuigen. Uniek is de combinatie van het inbouwstation, de productie en productinnovatie. Dagelijks delen we kennis en ervaring met elkaar en passen we praktijkervaringen toe in de doorontwikkeling van Peheja-producten.

supplementensupplementen2

De Peheja dubbele bedieningen worden volledig geproduceerd in Waalwijk; de werkplaats van Peter Claassen Dubbele Bedieningen is op dezelfde locatie gevestigd als de Peheja-productiehal. De dubbele bedieningen van Peheja worden wereldwijd verkocht van Europa tot Hongkong en Nieuw-Zeeland.

Meer weten over het innovatieve kabel dubbele bedieningsysteem van Peheja? Bezoek dan de Peheja-website.

Inbouw mercedes2

De dubbele bediening van Peheja is wereldwijd toonaangevend. Wij spannen ons iedere dag opnieuw in om het product te optimaliseren en in te spelen op de nieuwste ontwikkelingen in de automotive industrie.’

Peter Claassen