Tel: +31 (0)416 339973

Lesvoertuigen snel de weg op

 

Een dubbele bediening wordt het meest ingebouwd in lesvoertuigen. Peter Claassen Dubbele Bedieningen nam al vele duizenden lesvoertuigen onder handen en installeert jaarlijks 2500 voertuigen per jaar. We passen auto’s van ieder merk aan, zowel brandstof als ook elektrische auto’s en zijn tevens gespecialiseerd in de aanpassing van vrachtwagens en bussen. Inclusief een extra spiegelopbouw. Uiteraard werken we geheel conform de voorschriften van het CBR & CCV & RDW

 

Snel weer de weg op, dat is zéker voor rijscholen erg belangrijk. Het inbouwen van een dubbele bediening gaat daarom op afspraak en is klaar terwijl u wacht. Twee monteurs werken gezamenlijk aan een voertuig. In onze werkplaats werken we bovendien aan meerdere voertuigen tegelijk.

 

Spiegelopbouw

Peter Claassen Dubbele Bedieningen verzorgt naast een professionele inbouw van dubbele bedieningen ook de opbouw van extra buitenspiegels bij lesvrachtwagens en -bussen. Dit betreft 100% maatwerk, uitgevoerd door zeer ervaren monteurs. De spiegels voldoen vanzelfsprekend geheel aan de normen van het CCV.

Rijschoolhouders in het buitenland

internationaal_1fin

 

Peter Claassen Dubbele Bedieningen werkt veelal in opdracht van Nederlandse rijscholen, maar ook rijschoolhouders in het buitenland weten de weg naar onze werkplaats te vinden. Vanzelfsprekend zijn wij ook op de hoogte van regelgeving in andere landen. Zoals de eis in Duitsland, Luxemburg en België dat pedalen tijdens het rij-examen voorzien zijn van een signaleringssysteem. Dergelijke specifieke details nemen we direct op in onze werkzaamheden.